IMCongo

Indeholder annoncer
1 t+
Downloads
Indholdsklassificering
Alle
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Om denne app

imcongo.com(IMCongo), den førende ejendomsportal i Den Demokratiske Republik Congo (Congo-Kinshasa), med hensyn til onlineejendomme og popularitet, giver ejendomseksperter (mæglere, promotorer, ejendomsmæglere, ejere ...) en bruger -venlig platform til promovering af deres varer. For enkeltpersoner og organisationer, der leder efter en ejendom til leje eller salg, tilbyder IMCongo den største database med annoncer i DR Congo. Derudover har IMCongo-applikationen kraftfulde værktøjer til forskningsassistance og kommunikation med annoncører.

Stærk lokal forankring
Lanceret i 2011 (webversion), IMCongo opfylder de specifikke behov hos den congolesiske befolkning i søgningen og promoveringen af ​​ejendomme til leje eller salg. Designet af web- og mobilapplikationer tager højde for lokale realiteter og kultur (social og teknologisk).

Kraftige værktøjer og funktioner
IMCongo-mobilapplikationen er udstyret med værktøjer og funktionaliteter til på den ene side at gøre ejendomspromovering (annonce) meget intuitiv og på den anden side give en let og gennemsigtig søgeoplevelse. Blandt funktionaliteterne kan vi nævne en fleksibel søgemaskine, et internt meddelelsessystem til at lette udvekslinger mellem brugere (især mellem annoncører og "kunder"), et varslingssystem via e-mail og meddelelser, statistiske værktøjer, ...
Sikker fast ejendom
Ejendomsmarkedet indebærer risici genereret af den socioøkonomiske situation. IMCongo har implementeret kontrolprocedurer i offentliggørelsen af ​​fast ejendom for at reducere svindel og svindel så meget som muligt. Det er her, vores slogan "sikker fast ejendom" får sin fulde betydning.
Opdateret
31. maj 2022

Datasikkerhed

For at du kan beskytte dine data, er det vigtigt at sætte sig ind i, hvordan udviklere indsamler og deler disse data. Databeskyttelses- og sikkerhedsprocedurer kan variere afhængigt af din brug, din region og din alder. Udvikleren har leveret disse oplysninger og kan løbende opdatere dem.
Der deles ikke data med tredjeparter
Få flere oplysninger om, hvordan udviklere angiver, at de deler data
Der blev ikke indsamlet data
Få flere oplysninger om, hvordan udviklere angiver, at de indsamler data
Data krypteres under overførsel