IMCongo

Obsahuje reklamy
1 tis.+
Stahování
Hodnocení obsahu
Všichni (E)
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky

Informace o aplikaci

imcongo.com (IMCongo), přední realitní portál v Demokratické republice Kongo (Kongo-Kinshasa), pokud jde o online nemovitosti a popularitu, poskytuje profesionálům v oblasti nemovitostí (makléři, promotéři, realitní kanceláře, majitelé …) uživatele -přátelská platforma pro propagaci jejich zboží. Pro jednotlivce a organizace hledající nemovitost k pronájmu nebo prodeji nabízí IMCongo největší databázi inzerátů v DR Kongo. Aplikace IMCongo má navíc výkonné nástroje pro pomoc při výzkumu a komunikaci s inzerenty.

Silné místní kořeny
IMCongo, který byl spuštěn v roce 2011 (webová verze), splňuje specifické potřeby konžské populace při vyhledávání a propagaci nemovitostí k pronájmu nebo prodeji. Design webových a mobilních aplikací zohledňuje místní realitu a kulturu (sociální a technologickou).

Výkonné nástroje a funkce
Mobilní aplikace IMCongo je vybavena nástroji a funkcemi, aby byla propagace nemovitosti (reklama) na jedné straně velmi intuitivní a na druhé straně poskytovala snadné a transparentní vyhledávání. Mezi funkcemi můžeme jmenovat flexibilní vyhledávač, interní systém zasílání zpráv pro usnadnění výměny mezi uživateli (zejména mezi inzerenty a „zákazníky“), výstražný systém prostřednictvím e-mailu a upozornění, statistické nástroje, ...
Bezpečná nemovitost
Trh s nemovitostmi zahrnuje rizika generovaná socioekonomickou situací. IMCongo zavedlo kontrolní postupy při zveřejňování nemovitostí, aby co nejvíce omezilo podvody a podvody. Zde nabývá náš slogan „bezpečná nemovitost“ naplno.
Datum aktualizace
31. 5. 2022

Zabezpečení údajů

Bezpečnost začíná pochopením toho, jak vývojáři shromažďují a sdílejí vaše data. Postupy ochrany soukromí a zabezpečení dat se mohou lišit podle způsobu používání, oblasti a věku. Tyto informace poskytl vývojář a může je průběžně aktualizovat.
S třetími stranami nejsou sdílena žádná data
Další informace o tom, jak vývojáři deklarují sdílení
Aplikace neshromažďuje žádná data
Další informace o tom, jak vývojáři deklarují shromažďování
Data jsou šifrována během přenosu