IMCongo

Vsebuje oglase
1 tis.+
Prenosi
Kategorija vsebine
Primerno za vse
Slika posnetka zaslona
Slika posnetka zaslona
Slika posnetka zaslona
Slika posnetka zaslona
Slika posnetka zaslona
Slika posnetka zaslona
Slika posnetka zaslona

O tej aplikaciji

imcongo.com (IMCongo), vodilni nepremičninski portal v Demokratični republiki Kongo (Kongo-Kinshasa), v smislu spletnih nepremičnin in priljubljenosti, nudi nepremičninskim strokovnjakom (posrednikom, promotorjem, nepremičninskim agencijam, lastnikom …) uporabnika -prijazna platforma za promocijo njihovega blaga. Za posameznike in organizacije, ki iščejo nepremičnino za najem ali prodajo, IMCongo ponuja največjo bazo oglasov v DR Kongu. Poleg tega ima aplikacija IMCongo zmogljiva orodja za pomoč pri raziskavah in komunikacijo z oglaševalci.

Močne lokalne korenine
IMCongo, ki je bil predstavljen leta 2011 (spletna različica), izpolnjuje posebne potrebe kongovskega prebivalstva pri iskanju in promociji nepremičnin za najem ali prodajo. Oblikovanje spletnih in mobilnih aplikacij upošteva lokalno realnost in kulturo (družbeno in tehnološko).

Zmogljiva orodja in funkcije
Mobilna aplikacija IMCongo je opremljena z orodji in funkcionalnostmi, da je promocija nepremičnin (oglas) po eni strani zelo intuitivna, po drugi strani pa zagotavlja lahkotno in pregledno izkušnjo iskanja. Med funkcionalnostmi lahko navedemo prilagodljiv iskalnik, sistem internega sporočanja za lažjo izmenjavo med uporabniki (predvsem med oglaševalci in »kupci«), sistem opozarjanja po e-pošti in obvestilih, statistična orodja, ...
Varne nepremičnine
Nepremičninski trg vključuje tveganja, ki jih povzročajo družbeno-ekonomske razmere. IMCongo je izvajal postopke nadzora pri objavah nepremičnin, da bi čim bolj zmanjšal goljufije in prevare. Tukaj naš slogan »varne nepremičnine« dobi svoj polni pomen.
Posodobljeno dne
31. maj 2022

Varnost podatkov

Razumevanje, kako razvijalci zbirajo in razkrivajo vaše podatke, je prvi korak do varnosti. Varovanje podatkov in zagotavljanje varnosti podatkov se morda razlikujeta glede na vašo uporabo, območje in starost. Razvijalec je zagotovil te podatke in jih bo sčasoma morda posodobil.
Podatki se ne razkrivajo drugim ponudnikom
Preberite več o tem, kako razvijalci najavijo deljenje.
Zbranih ni bilo nič podatkov.
Preberite več o tem, kako razvijalci najavijo zbiranje.
Podatki so šifrirani med prenosom