IMCongo

Съдържа реклами
1 хил.+
Изтегляния
Класификация на съдържанието
За всички възрасти
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка

Всичко за това приложение

imcongo.com(IMCongo), водещият портал за недвижими имоти в Демократична република Конго (Конго-Киншаса), по отношение на онлайн имоти и популярност, предоставя на професионалистите по недвижими имоти (брокери, промоутъри, агенции за недвижими имоти, собственици...) потребител -приятелска платформа за промоция на техните стоки. За физически лица и организации, които търсят имот за отдаване под наем или продажба, IMCongo предлага най-голямата база данни с реклами в ДР Конго. В допълнение, приложението IMCongo разполага с мощни инструменти за помощ в изследванията и комуникация с рекламодателите.

Силни местни корени
Стартирано през 2011 г. (уеб версия), IMCongo отговаря на специфичните нужди на конгоанското население в търсенето и популяризирането на имоти за отдаване под наем или продажба. Дизайнът на уеб и мобилни приложения отчита местните реалности и култура (социална и технологична).

Мощни инструменти и функции
Мобилното приложение IMCongo е оборудвано с инструменти и функционалности, за да направи промоцията на недвижими имоти (рекламата) много интуитивна, от една страна, и от друга страна, за да осигури леко и прозрачно изживяване при търсене. Сред функционалностите можем да посочим гъвкава търсачка, вътрешна система за съобщения за улесняване на обмена между потребители (по-специално между рекламодатели и "клиенти"), система за предупреждение по имейл и известия, статистически инструменти, ...
Сигурен недвижим имот
Пазарът на недвижими имоти включва рискове, породени от социално-икономическата ситуация. IMCongo е въвела процедури за контрол при публикуването на недвижими имоти, за да намали възможно най-много измами и измами. Тук нашият лозунг „безопасни недвижими имоти“ придобива пълния си смисъл.
Актуализирано на
31.05.2022 г.

Безопасност на данните

Безопасността започва с разбирането на това, как програмистите събират и споделят данните ви. Практиките за поверителност и сигурност на данните може да варират в зависимост от употребата от ваша страна, региона и възрастта ви. Тази информация е предоставена от програмиста и той може да я актуализира с течение на времето.
Не се споделят данни с трети страни
Научете повече за това, как програмистите декларират споделянето
Не се събират данни
Научете повече за това, как програмистите декларират събирането
Данните се шифроват при предаване