IMCongo

Bevat advertenties
1K+
Downloads
Inhoudsbeoordeling
Iedereen
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding

Over deze app

imcongo.com(IMCongo), het toonaangevende vastgoedportaal in de Democratische Republiek Congo (Congo-Kinshasa), in termen van online eigendommen en populariteit, biedt vastgoedprofessionals (makelaars, promotors, makelaars, eigenaren …) een gebruiker -vriendelijk platform voor de promotie van hun goederen. Voor particulieren en organisaties die op zoek zijn naar een onroerend goed om te huren of te verkopen, biedt IMCongo de grootste database met advertenties in de DR Congo. Bovendien heeft de IMCongo-applicatie krachtige tools voor onderzoeksassistentie en communicatie met adverteerders.

Sterke lokale wortels
IMCongo, gelanceerd in 2011 (webversie), komt tegemoet aan de specifieke behoeften van de Congolese bevolking bij het zoeken en promoten van eigendommen te huur of te koop. Het ontwerp van web- en mobiele applicaties houdt rekening met de lokale realiteit en cultuur (sociaal en technologisch).

Krachtige tools en functies
De mobiele applicatie IMCongo is uitgerust met tools en functionaliteiten om enerzijds vastgoedpromotie (advertentie) zeer intuïtief te maken en anderzijds een lichte en transparante zoekervaring te bieden. Onder de functionaliteiten kunnen we een flexibele zoekmachine noemen, een intern berichtensysteem om uitwisselingen tussen gebruikers (in het bijzonder tussen adverteerders en "klanten") te vergemakkelijken, een waarschuwingssysteem per e-mail en notificaties, statistische tools, ...
Veilig onroerend goed
De vastgoedmarkt brengt risico's met zich mee die voortkomen uit de sociaal-economische situatie. IMCongo heeft controleprocedures geïmplementeerd bij de publicatie van onroerend goed om fraude en oplichting zoveel mogelijk te verminderen. Hier krijgt onze slogan "veilig onroerend goed" zijn volle betekenis.
Geüpdatet op
31 mei 2022

Veiligheid van gegevens

Veiligheid van gegevens begint met inzicht in de manier waarop ontwikkelaars je gegevens verzamelen en delen. Procedures voor gegevensprivacy en beveiliging kunnen variëren op basis van je gebruik, regio en leeftijd. De ontwikkelaar heeft deze informatie aangeleverd en kan die in de loop van de tijd updaten.
Geen gegevens gedeeld met derden
Meer informatie over hoe ontwikkelaars aangeven welke gegevens ze delen
Geen gegevens verzameld
Meer informatie over hoe ontwikkelaars aangeven welke gegevens ze verzamelen
Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld