IMCongo

Містить рекламу
1 тис.+
Завантаження
Вікові обмеження
Для всіх вікових груп
Знімок екрана
Знімок екрана
Знімок екрана
Знімок екрана
Знімок екрана
Знімок екрана
Знімок екрана

Про цей додаток

imcongo.com(IMCongo), провідний портал нерухомості в Демократичній Республіці Конго (Конго-Кіншаса), з точки зору онлайн-області та популярності, надає професіоналам з нерухомості (брокерам, рекламодавцям, агентствам нерухомості, власникам…) користувача -дружня платформа для просування своїх товарів. Для фізичних осіб та організацій, які шукають нерухомість для оренди чи продажу, IMCongo пропонує найбільшу базу оголошень у ДР Конго. Крім того, додаток IMCongo має потужні інструменти для допомоги в дослідженні та спілкування з рекламодавцями.

Міцне місцеве коріння
Запущений у 2011 році (веб-версія), IMCongo відповідає конкретним потребам конголезького населення у пошуку та просуванні нерухомості для оренди чи продажу. Дизайн веб- та мобільних додатків враховує місцеві реалії та культуру (соціальну та технологічну).

Потужні інструменти та функції
Мобільний додаток IMCongo оснащено інструментами та функціональними можливостями, щоб зробити просування нерухомості (реклама) дуже інтуїтивно зрозумілим, з одного боку, а з іншого боку, щоб забезпечити легкий і прозорий пошук. Серед функціональних можливостей можна назвати гнучку пошукову систему, внутрішню систему обміну повідомленнями для полегшення обміну інформацією між користувачами (зокрема між рекламодавцями та «клієнтами»), систему оповіщення електронною поштою та сповіщеннями, статистичні інструменти, ...
Безпечна нерухомість
Ринок нерухомості несе в собі ризики, які породжує соціально-економічна ситуація. IMCongo впровадив процедури контролю в публікації нерухомості, щоб максимально зменшити шахрайство та шахрайство. Саме тут наш слоган «безпечна нерухомість» набуває свого повного змісту.
Оновлено
31 трав. 2022 р.

Безпека даних

Безпека визначається тим, як додаток збирає та кому передає ваші дані. Способи забезпечення конфіденційності й захисту даних можуть різнитися залежно від використання додатка, регіону та віку користувача. Розробник, який надає цю інформацію, може оновлювати її.
Дані не передаються третім сторонам
Докладніше про те, як розробники заявляють про передавання даних
Дані не збираються
Докладніше про те, як розробники заявляють про збирання даних
Дані передаються в зашифрованому вигляді