IMCongo

Conține anunțuri
1 K+
Descărcări
Evaluarea conținutului
Toți
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran
Captură de ecran

Despre aplicație

imcongo.com(IMCongo), cel mai important portal imobiliar din Republica Democratică Congo (Congo-Kinshasa), în ceea ce privește proprietățile online și popularitatea, oferă profesioniștilor imobiliari (brokeri, promotori, agenții imobiliare, proprietari...) un utilizator -platformă prietenoasă pentru promovarea bunurilor lor. Pentru persoanele fizice și organizațiile care caută o proprietate de închiriat sau de vânzare, IMCongo oferă cea mai mare bază de date de reclame din RD Congo. În plus, aplicația IMCongo are instrumente puternice pentru asistență în cercetare și comunicare cu agenții de publicitate.

Rădăcini locale puternice
Lansat în 2011 (versiunea web), IMCongo răspunde nevoilor specifice ale populației congoleze în căutarea și promovarea proprietăților de închiriat sau de vânzare. Proiectarea aplicațiilor web și mobile ține cont de realitățile și cultura locală (socială și tehnologică).

Instrumente și funcții puternice
Aplicația mobilă IMCongo este echipată cu instrumente și funcționalități pentru a face promovarea imobiliară (anunț) foarte intuitivă, pe de o parte, și, pe de altă parte, pentru a oferi o experiență de căutare ușoară și transparentă. Printre funcționalități putem cita un motor de căutare flexibil, un sistem intern de mesagerie pentru a facilita schimburile între utilizatori (în special între agenți de publicitate și „clienți”), un sistem de alertă prin e-mail și notificări, instrumente statistice,...
Bunuri imobiliare sigure
Piața imobiliară implică riscuri generate de situația socio-economică. IMCongo a implementat proceduri de control în publicarea imobiliare pentru a reduce cât mai mult posibil fraudele și escrocherii. Aici sloganul nostru „imobiliare sigură” capătă sensul său deplin.
Ultima actualizare
31 mai 2022

Siguranța datelor

Siguranța începe cu înțelegerea modului în care dezvoltatorii colectează și trimit datele tale. Practicile de securitate și confidențialitate a datelor pot varia în funcție de modul de utilizare, de regiune și de vârsta ta. Dezvoltatorul a oferit aceste informații și le poate actualiza în timp.
Nu sunt trimise date terțelor părți
Află mai multe despre cum declară dezvoltatorii trimiterea
Nu au fost colectate date
Află mai multe despre cum declară dezvoltatorii colectarea
Datele sunt criptate în timpul transmiterii