IMCongo

Sisaldab reklaame
1 tuh+
Allalaadimised
Sisu reiting
Kõik
Ekraanipilt
Ekraanipilt
Ekraanipilt
Ekraanipilt
Ekraanipilt
Ekraanipilt
Ekraanipilt

Rakenduse teave

Kongo Demokraatliku Vabariigi (Kongo-Kinshasa) juhtiv kinnisvaraportaal imcongo.com (IMCongo) pakub veebipõhiste kinnisvara ja populaarsuse poolest kinnisvaraprofessionaalidele (maaklerid, pakkujad, kinnisvarabürood, omanikud jne) kasutajat -sõbralik platvorm oma kaupade reklaamimiseks. Üksikisikutele ja organisatsioonidele, kes otsivad kinnisvara üürimiseks või müümiseks, pakub IMCongo Kongo Demokraatliku Vabariigi suurimat kuulutuste andmebaasi. Lisaks on IMCongo rakendusel võimsad tööriistad uurimistööks ja reklaamijatega suhtlemiseks.

Tugevad kohalikud juured
2011. aastal käivitatud (veebiversioon) IMCongo vastab Kongo elanikkonna erivajadustele üüritavate või müüdavate kinnisvarade otsimisel ja reklaamimisel. Veebi- ja mobiilirakenduste kujundamisel võetakse arvesse kohalikku tegelikkust ja kultuuri (sotsiaalset ja tehnoloogilist).

Võimsad tööriistad ja funktsioonid
IMCongo mobiilirakendus on varustatud tööriistade ja funktsioonidega, et muuta kinnisvara edendamine (reklaam) ühelt poolt väga intuitiivseks ja teiselt poolt pakkuda kerget ja läbipaistvat otsingukogemust. Funktsioonide hulgas võib nimetada paindlikku otsingumootorit, sisemist sõnumsidesüsteemi, mis hõlbustab kasutajate vahelist teabevahetust (eriti reklaamijate ja "klientide" vahel), e-posti ja teavituste kaudu hoiatussüsteemi, statistilisi tööriistu, ...
Turvaline kinnisvara
Kinnisvaraturuga kaasnevad sotsiaal-majanduslikust olukorrast tulenevad riskid. IMCongo on rakendanud kontrolliprotseduure kinnisvara avaldamisel, et vähendada pettusi ja pettusi nii palju kui võimalik. Siin saab meie loosung "turvaline kinnisvara" oma täieliku tähenduse.
Värskendatud:
31. mai 2022

Andmete ohutus

Ohutus algab sellest, et mõistaksite, kuidas arendajad teie andmeid koguvad ja jagavad. Andmete privaatsuse ja turvalisuse tavad võivad olenevalt kasutamisest, piirkonnast ja vanusest erineda. Selle teabe esitas arendaja ja seda võidakse aja jooksul värskendada.
Kolmandate osapooltega ei jagata andmeid
Lisateave selle kohta, kuidas arendajad andmete jagamisest teada annavad
Andmeid ei koguta
Lisateave selle kohta, kuidas arendajad andmete kogumisest teada annavad
Andmed on edastamisel krüpteeritud